ReserveringNieuws00 33 3 22 27 76 17Directe betaling
Mijn rekening

Fort-Mahon-Plage, de meest noordelijke badplaats van Picardië

Breng een bezoekje aan Fort-Mahon-Plage tijdens uw verblijf in de Baai van Somme, op slechts 6 km van Camping des Roses.Charmant familiebadplaatsje met een uitgestrekt zandstrand waar vele watersporten beoefend kunnen worden, een duingebied onder de grootste van Europa, en vele fietspaden door de dennenbossen: Fort-Mahon is de ideale bestemming om nieuwe ervaringen op te doen met het gezin of met vrienden!

Een brede keuze aan recreatieve activiteiten tussen land en zee, duinen en dennenbossen...

Met zijn prachtige zandstranden, en een licht hellende zee, zeer aangenaam in de zomer, biedt Fort-Mahon vakantiegangers veel strandplezier. Heeft u altijd al weleens een keertje willen strandzeilen of zeilen, experimenteren met het suppen of kitesurf, dan is nu het moment. Vanaf Camping des Roses zijn de watersportcentra van Fort-Mahon op slechts 10 minuten met de auto om u in het diepe te gooien!
Mocht u geen zeemansbenen hebben, dan gaat u misschien liever een balletje slaan op de golfbaan van Belle Dune tussen Fort-Mahon Plage en Quend-Plage. Deze 18 holes baan ligt genesteld tussen het zeedennenbos en de duinen, en is één van de mooiste in Picardië!
Houdt u van paardrijden of gewoon van paardrijtochten, dan kunt u galopperen op het strand of door de Baai van Authie en Marquenterre, vergezeld van een ervaren gids en gedegen baai-kenner. Andere ideeën voor een gezinsuitje: een tochtje met een pony, of een origineel uitstapje in een koets!
Mocht voor u kamperen synoniem zijn voor fietstochten, dan komt u helemaal aan uw trekken met de vele fietspaden langs het meer richting het dorp Belle Dune, langs het dennenbos tot Quend, verder door naar het park van Marquenterre, of zelfs tot aan de Baai van Somme!

Camping dans la Somme

Slenteren over avenue de la Plage, en genieten van het leven in Fort-Mahon

Als u in Fort-Mahon bent, moet u absoluut over avenue de la plage gaan! Met zijn boetiekjes en restaurants is het hier heerlijk wandelen met een ijsje in de hand, de kinderen een rondje in de draaimolen laten gaan, even een terrasje pikken om van het zonnetje te genieten na het zwemmen, of een souvenir kopen van de kampeervakantie in de Baai van Somme. Mocht u Fort-Mahon in de avond bezoeken, kunt u uw kans wagen in het casino, en de bank doden. Activiteiten met minder risico zijn bijvoorbeeld uiteten met het gezin of met z’n tweetjes, om bouchot mosselen te proeven, een smakelijk stukje kwelderlam, een heerlijke “gâteau battu” (soort tulband)...

Ietsje verder, een kennismaking met het Park van Marquenterre

Fort-Mahon-Plage ligt op de grens van Park van Marquenterre, de locatie bij uitstek tijdens uw kampeervakantie in regio Hauts-de-France om de natuur te observeren, en een bijzondere flora en fauna te ontdekken. Het Park van Marquenterre ligt genesteld in het hart van het Nationale Natuurreservaat van de Baai de Somme, en strekt zich uit over 200 hectares bossen, duinen en moerassen. U kunt dit schitterende gebied lopend of fietsend verkennen door de aangegeven route te volgen, of vergezeld van een natuurgids.

Camping dans la Somme