ReserveringNieuws00 33 3 22 27 76 17Directe betaling
Mijn rekening

Animaties op onze camping Paradis gedurende het hele seizoen

De activiteiten op camping des Roses staan synoniem voor plezier en gezelligheid, en bieden de gelegenheid om samen met het gezin of vrienden een aangenaam moment door te brengen.Ontdek snel het programma van uw vakantie-activiteiten op uw 4-sterren camping in de Baai van Somme!

Camping dans la Somme

Kinderclub, amusement en activiteiten voor tieners

In het hoogseizoen heeft de camping een rijk en gevarieerd activiteitenprogramma voor kinderen en tieners, zodat ze zich niet zullen vervelen tijdens hun vakantie in Picardië! Club PICKI verwelkomt kinderen van 6 tot 12 jaar. Ons team van animatoren biedt de jonge kampeerders een activiteitenprogramma dat is aangepast aan hun leeftijd (vraag bij de receptie naar de openingstijden). De allerkleinsten kunnen zich ook veilig vermaken in de speelruimte op de springkussens, en zelfs dieren ontmoeten op de kinderboerderij! Er is ook gedacht aan de grotere kinderen. Zij kunnen meedoen aan Olympiades, zich uitleven op het sportterrein en deelnemen aan de vele sportieve activiteiten die er in de zomer georganiseerd worden. Ideaal om zich nooit te vervelen tijdens een kampeervakantie in Somme!

Camping dans la Somme

Georganiseerde avonden, spel en spektakel voor een vakantie vol amusement!

In het hoogseizoen kunt u de georganiseerde avonden op de camping bijwonen, voor onvergetelijke herinneringen als u weer thuis bent! Voor uw vermaak, en naar gelang het activiteitenprogramma van het hoogseizoen, zijn er de happy hours en borrel-musette bij de bar van het zwembad, dansavonden, verkleedavonden en muziekavonden (karaoké, disco, jaren 80...), voorstellingen (cabaret, circus, jong talent, fluo-party...), spelletjes voor het gezin (quizz, klaverjassen, loto...), nacht jeu de boulen, en natuurlijk de thema-maaltijden om lekker te smullen, en een zowel lekker als gezellig momentje door te brengen!

Camping dans la Somme

Wat sport, wat ontspanning en heel veel plezier!

Tijdens uw vakantie kunt u heerlijk bijkomen of sporten, en vooral doen waar u zin in heeft: een partijtje tafeltennissen, uw backhand oefenen op het tennisveld, proberen een jeu de boules toernooi te winnen, kennismaken met het boogschieten, vissen in de vijver, sporten in de fitnesszaal, het aquabasketballen ontdekken, de zomerdans leren, fietsen huren om erop uit te gaan over de fietspaden van de Baai de Somme... Uw programma voor een vakantie vol sport en ontspanning in Picardië!

Camping dans la Somme