Welkom op onze camping in Picardië, Baai van Somme

Camping des Roses in Quend-Plage is geopend van 20 maart tot 1 november 2021, en verwelkomt u in de Baai van Somme, midden in het mooiste duingebied van Europa! U zal een onvergetelijke vakantie doorbrengen op onze 4-sterren camping in Picardië, waar u kunt genieten van de rust van het platteland in de buurt van het prachtige strand van Quend-Plage-les-Pins.

Verhuur van stacaravans en kampeerplaatsen in de Baai van Somme

Camping des Roses biedt 256 staanplaatsen op een boomrijke grasvlakte van 9 hectares. Voor een vakantie van alle gemakken voorzien, hebben wij accommodaties voor 2 tot 6 personen: 31 stacaravans met 4 plaatsen, 31 stacaravans 6 plaatsen, 5 stacaravans 2 plaatsen en ook een MIVA-stacaravan. Ga u liever echt kamperen, dan kunt u uw tent, caravan neerzetten op een ruime, afgescheiden staanplaats voor een vakantie in de natuur in de Baai van Somme!

Het aquacentrum met overdekt en verwarmd zwembad

Het aquacentrum met overdekt en verwarmd zwembad is geopend van 9 juin- tot 31 oktober. De kampeerders kunnen zich heerlijk ontspannen, en profiteren van het zwembad, de glijbaan (geopend naar gelang de weersomstandigheden) en het pierenbad. De wellnessruimte met massagestoelen zijn een aanvulling op het wellness programma van uw 4-sterren camping in Picardië (geopend van 4 april tot 31 oktober).

Uw camping 2.0 dankzij wifi via optisch vezel!

Op de camping is optisch vezel geïnstalleerd, waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u profiteren van een internetaansluiting met hoog debiet om in contact te blijven met uw vrienden, en uw vakantiesouvenirs delen op sociale media. De tarieven: €3,- voor 1 dag, €5,- voor 2 dagen, €7,- voor 3 dagen, €15,- per week en €20,- voor 2 weken. Geldig voor 1 apparaten .

Ga erop uit vanaf de camping naar de regio’s Picardie maritime en Hauts-de-France

Camping des Roses heeft een ideale ligging in het hart van de Baai van Somme, aan de kust van regio Hauts-de-France, op 4 km van het zandstrand van Quend-Plage, niet ver van de golfbaan van Belle Dune en de Aquaclub. U bent op steenworp afstand van het zwemcomplex en de paardrijclub van Fort-Mahon, Saint-Valery-sur-Somme, Cayeux-sur-Mer, Le Crotoy. Of ga erop uit in het bos van Crécy, het park van Marquenterre, naar de Abdij van Valloires, of het Kasteel van Rambures, om u een idee te geven van de vele toeristische- en natuurlijke bezienswaardigheden in regio Hauts-de-France!