ReserveringNieuws00 33 3 22 27 76 17Directe betaling
Mijn rekening

Huur een stacaravan in de Baai van Somme

Camping des Roses**** in Quend Plage heeft voor u stacaravans te huur in de Baai van Somme. Onze accommodaties, zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien, bieden plaats voor 2 tot 6 personen. Of u nu met z'n tweeën komt, met het gezin of met vrienden, u vindt bij ons de ideale stacaravan voor een onvergetelijke vakantie in Picardië!

Een knusse of ruime stacaravan, aan u de keus!

De accommodaties, met een oppervlakte van 16m² tot 38 m² zijn geïnstalleerd op een ruime staanplaats, omringd door beplanting in het boomrijke kader vol bloemen van onze charmante 4-sterren camping in de Baai van Somme.
U kunt de accommodatie reserveren die het beste overeenkomt met uw wensen uit de stacaravans 4 plaatsen, stacaravans 6 plaatsen, stacaravans 2 plaatsen. We hebben tevens een stacaravan met miva inrichting voor onze mindervalide gasten.

Accommodatieverhuur speciaal ontworpen voor uw comfort en welzijn!

Iedere stacaravan beschikt over alles wat u nodig heeft voor een luxe vakantie in Quend-Plage: een lichte leefruimte-salon met ingerichte keuken, aparte kamers, eigen badkamer en terras met tuinmeubilair om te kunnen profiteren van de zachte zomeravonden in Picardië...

Annuleringsverzekering (pdf)