ReserveringNieuws00 33 3 22 27 76 17Directe betaling
Mijn rekening

Uw camping in de Baai van Somme met overdekt en verwarmd zwembad

Een prachtige kampeervakantie dankzij het overdekte en verwarmde zwembad met waterglijbaan in de Baai van Somme!Meteen vanaf de opening kunnen de kampeerders, groot en klein, genieten van het aquacentrum van camping des Roses**** in Quend-Plage, waar ze zich als vissen in het water zullen voelen!

Van 9 japril- tot 31 oktober kunt u zoveel profiteren als u maar wilt van het aquacentrum!

Vanaf de maand april is het zwembad van 4-sterren camping Les Roses geopend en verwarmd. Ideaal om te zwemmen, weer of geen weer, om zich te vermaken of uit te rusten in een kader bij uitstek om te ontspannen of te luieren!

Camping dans la Somme

In het verwarmde pierenbad met zijn sproeiende paddenstoel kunnen de kleintjes zich heerlijk vermaken terwijl de ouders een duik nemen, en de grotere kinderen kunnen glijwedstrijdjes houden op de waterglijbaan die eindigen met een flinke duik in het opvangbassin.
(de waterglijbaan is geopend naar gelang de weersomstandigheden).

Na wat baantjes gezwommen te hebben kunt u heerlijk uitrusten op de ligstoelen rond het zwembad, onder de blauwe hemel van de Baai van Somme, en de zon van Picardië!

In het seizoen organiseert de camping vermaak en vertier in het zwembad, zoals aquagymlessen en vriendschappelijke aquabasketbal-wedstrijden. Het zwembad zal snel uitgroeien tot de favoriete spot van het hele gezin tijdens de kampeervakantie in Somme!

Camping dans la Somme

Ter herinnering:

-De toegang tot het aquacentrum is exclusief voor campinggasten met campingarmbandje.
-Zwemshorts, bermuda’s en lange zwemkleding zijn strikt verboden.
-Ondanks dat er toezicht is, kan het etablissement niet verantwoordelijk gesteld worden in geval van ongelukken. Ouders zijn volledig aansprakelijk voor hun kinderen, en moeten hen in de gaten houden.
-Kinderen tot 10 jaar moeten vergezeld zijn van een meerderjarig persoon.
-Ten behoeve van hun veiligheid, denk aan zwembandjes of een zwemband voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen (zwembandjes zijn te koop bij de receptie).

Camping dans la Somme